Associació Catalana d'ex-Presos Polítics del Franquisme
Arreu la sorra. textos i música per a un antifeixisme global, és un espectacle poètic i musical a celebrar a la galeria de la presó Model
Oscar Abril Ascaso
ARTefACTe és un laboratori performatiu de nova institucionalitat cultural des de la col·laboració amb l'ecosistema artístic i la ciutadania.
Lorena Ros Sanz
Documental de 5 dones transsexuals en risc d'exclusió social al barri del Raval i la seva incidència en l'accés d'un habitatge digne a BCN.
Associació TeatrodeCERCA
Teatre a aparadors de comerços, bars (preferentment "en lloguer" o amb restriccions) amb intèrprets racialitzats, adolescents i gent gran.
Martí Sancliment Solé
Khaled és una instal·lació artística on set artistes migrants i refugiades ens parlen des de la seva pròpia experiència en : camí de refugi.
Zumzeig SCCL
Ciclo de cine al aire libre para revalorizar la importancia social y cultural que tienen los bares en nuestra sociedad, desde una mirada ESS
La Voz Ahogada Projecte Escènic
Obra teatral basada en la lluita de les dones als moviments veïnals als anys 60/70 mitjançant un procés participatiu entre diferents agents.
Posidonia Green Project
Eco-Festival internacional de reutilització creativa en música i activitats per a la creació de la Barcelona No Waste Orquesta
Quepo Cooperativa
Projecte de vídeo participatiu amb jovent extutelat per generar un relat del col·lectiu que tingui un impacte en la seva integració.
Brigitte Vasallo
Trilogia de Naxos és una peça escènica de teatre documental on s'explora el trauma transgeneracional de la guerra, el feixisme i el silenci
Paula Sánchez-Valverde
~fem és un espectacle que viatja per la història de la música a través de la veu de les dones, les seves cançons i relats d'empoderament.